Naasten

Familiespreekuur

Het familiespreekuur is voor familie/naasten van iemand met een psychische kwetsbaarheid. Op afspraak kun je langs komen.

Het spreekuur wordt gehouden in het Hostel, Stationsstraat 20 te Sittard. Het pand is goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Met een familie-ervaringsdeskundige voer je een vertrouwelijk gesprek.

De familie-ervaringsdeskundige:

  • Biedt een luisterend oor
  • Biedt steun aan familieleden en naastbetrokkenen
  • Begeleidt een familielid of naastbetrokkene bij het eigen herstelproces
  • Begeleidt een familielid of naastbetrokkene bij het bieden van een positieve en constructieve rol tijdens het herstelproces van hun naaste

Een familie-ervaringsdeskundige is iemand die zijn of haar eigen herstelervaringen inzet voor anderen. Wat heeft hij zelf geleerd. Wat heeft hem geholpen om het vol te houden, energiek te blijven en er niet aan onderdoor te gaan. Dit alles met het uiteindelijke doel een goede steun voor zijn kwetsbare familielid te kunnen zijn.

Wil je meer informatie of een afspraak, gebruik dan het contactformulier.

Contact

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.