Bewust Zijn

Bewust Zijn

Tijdens Bewust Zijn maak je kennis met eenvoudige aandachts- en bewegingsoefeningen. Ze kunnen helpen om de hectiek van het dagelijks leven los te laten en de rust te ervaren die in jezelf zit. De oefeningen zijn gebaseerd op de principes van mindfulness en worden gecombineerd met de Oosterse bewegingsleer Qi Gong.

De oefeningen zijn voor iedereen geschikt en kunnen staand, zittend, liggend of rustig bewegend worden uitgevoerd. Door deze zelf regelmatig te herhalen, train je je aandacht en word je je bewuster van je lichaam, je gedachten en je gevoelens.

Hierdoor is Bewust Zijn is een manier om jezelf en je omgeving waar te nemen en te accepteren. Op die manier kan het ontspannend werken en stress  verlichten! Dit is geen vaststaande cursus, maar een wekelijks terugkerende activiteit met elke week een ander thema.

Overige informatie

  • Gemakkelijk zittende kleding is aan te bevelen
  • Aanmelden via een appje naar de LIV-telefoon: 06-5708 9895, graag vóór maandag 09:30 uur
  • Iedere maandag van 11:30 tot 12:00 uur
  • Locatie: kelder van het hostel, Stationsstraat 18, Sittard

Contact

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.